Ridläger

Nykvarn, Stockholms län.

Ridläger

Nykvarn, Stockholms län.

Välkommen på ett ridläger.

Vi anordnar både dagläger och övernattningsläger i den vackra Sörmländska idyllen.
Är det så att du inte ridit på väldigt länge och tycker det vore trevligt att återuppta ditt gamla fritidsintresse? Du kanske vill göra det tillsammans med någon i din familj, någon vän eller helt själv? Vi är flexibla och det mesta går att komma överens om.

Om du känner dig vilsen på ett stort ridläger, då kan vi vara något för dig. Våra läger har maximalt sex deltagare och vi vänder oss till alla åldrar. Ridlägren pågår i sex dygn, måndag morgon till lördag 12.00, dagridlägren måndag till fredag 08.30 – 16.00 och lördag 09.30 – 12.00.

Förutom turer i naturen och trevlig samvaro med varandra och hästarna, så lär vi oss att praktisera grundläggande hästkunskap. Vi blandar lek och lärande och vi har goda möjligheter att anpassa oss efter deltagarens kapacitet. Vi betonar glädjen i samvaron kring hästar, vårt mål är att ha kul! För att skapa en lugn och avspänd atmosfär där alla har möjlighet att utvecklas och få maximalt nöje av utflykter har vi relativt små lägergrupper och gott om personal.

Ridläger

  • Dagridläger: 2795 kr. Lunch & Fika ingår i priset.
  • Ridläger med övernattning: 3895 kr. Helpension ingår.

Alla ridläger 2019 är nu fullbokade. Välkommen igen sommaren 2020.

Betalningsalternativ

  • Swish (Ingen avgift)
  • Epost-faktura (Ingen avgift)
  • Pappersfaktura (Avgift: 50 kr)

Pin It on Pinterest

Share This